Home  |

Route / Contact / Vestigingen

| Privacy statement

BOUWINSPIRATIE OP ELK NIVEAU ONDER 1 DAK

Een nieuwbouwwoning helemaal naar uw eigen smaak realiseren.

Dat is waar het bij onze 4 bouwbedrijven om draait. Wij zijn dagelijks bezig met het bouwen van woningen en hebben daarbij altijd uw wens als uitgangspunt. Bij ons kiest u niet type a of type b. Wij passen de woning aan uw wensen aan. Uiteindelijk bouwen wij voor u.

 

De eerste stap naar uw droomhuis is het maken van een kennismakingsgesprek. Dat vindt plaats in het Bouwinspiratiecentrum ThuisinBouwen. Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen en bepalen we het budget.  Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag. We maken een ontwerp en stellen een offerte op. Als u gewijzigde of nog aanvullende wensen heeft dan passen we dat in het ontwerp aan. Pas wanneer u helemaal tevreden bent gaan we richting de uitvoering. Onze projectbegeleider neemt u stap voor stap mee in het bouwproces.

Bij ons telt alleen een 100 procent tevreden klant dus we bereiden dat officiële moment goed voor.

Na de overdracht is het helemaal uw huis geworden!

 

Met elkaar hebben wij uw droomhuis gerealiseerd. En wij houden dat ook voor u in stand. Immers, mocht er onverhoopt iets zijn dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Daarnaast krijgt u –indien gewenst- jaarlijks een bezoek van ons serviceteam om te kijken hoe het huis er bij staat en mogelijke onvolkomenheden te verhelpen.

Logisch, we willen wel graag dat u 100 procent tevreden blijft.

 

PARTNERS:

DOWNLOAD ONS MAGAZINE

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK

KIJK VOOR DE EERSTVOLGENDE

OPEN DAG OP

ONZE KALENDER

NIEUWS