WONINGBORG

Kies voor zekerheid! Neem geen risico!

 

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning let u waarschijnlijk op veel zaken; bijvoorbeeld hoe de woning eruit ziet, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de locatie.

Maar schenkt u ook voldoende aandacht aan de kwaliteit en de financiele positie van de bouwonderneming die uw woning gaat bouwen? En hoe zit het met de garanties ten aanzien van de risico’s tijdens de bouwperiode of de garantieperiode na oplevering van uw huis? Het kopen van een woning of appartement is vaak de grootste financiele stap in uw leven.

Risico’s op technisch en financieel gebied dienen dan ook adequaat te worden afgedekt. Gun uzelf de zekerheid van het Woningborg-certificaat!

Het woningborg-certificaat biedt u de zekerheid wanneer de bouwonderneming van uw nieuwbouwwoning failliet gaat. Het woningborg-certificaat zorgt ervoor dat uw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt. Bij ernstige gebreken heeft u zelfd tien jaar garantie! Bovendien kunt u, indien nodig, tegen geringe kosten terecht bij een onafhankelijke geschilleninstantie.